Werkwijze

Een duurzame relatie is belangrijk voor passende financiering

De financiering van uw onderneming is belangrijk voor uw succes en welzijn. Daarom vinden wij een duurzame relatie met al onze klanten belangrijk.

Ons financieringstraject bestaat uit vijf fases

Fase 1: Intake Financieringsaanvraag

Fase 2: Quick scan

U bent op zoek naar financiering voor een van uw ondernemerswensen. Misschien weet u al helemaal hoeveel geld u nodig heeft en op welke manier u dat gaat regelen. Of misschien bent u nog op zoek naar advies over de hoogte van de financiering en de mogelijkheden. Met de Quick scan ziet u snel of u in aanmerking komt voor de gewenste financiering en of het de moeite waard is om een financieringstraject in te gaan.

De scan geeft een indicatie van de mogelijkheden. Uiteindelijk is financieren altijd maatwerk en zijn er meer gegevens nodig om een financiering aan te vragen en in te regelen.

De Quick scan starten

Bij het invullen van de Quick scan vragen wij om uw gegevens. Hiermee willen we graag contact met u op kunnen nemen om uw financieringsbehoefte door te spreken en samen te kijken welke dienstverlening het beste bij u pas. Uw gegevens worden natuurlijk niet met derden gedeeld.

Fase 3: opstellen financieringsaanvraag 

Uw financieringsaanvraag vereist meestal een uitgebreide onder­bouwing. Wij stellen het financierings­memorandum op de juiste wijze voor u op.

Fase 4: Benaderen van geldverstrekkers

Met de uitgewerkte onderbouwing vragen wij offertes voor u aan bij de geselecteerde geldverstrekkers. Elke vorm van financieren is mogelijk, zowel bij uw huisbank als bij alternatieve financiers.

Fase 5: Afronding

De offertes die wij van de financiers ontvangen werken wij voor u uit, zodat we u kunnen adviseren over de meest gunstige keuze voor uw onderneming en financieringsvraag.

Scroll naar boven