Werkwijze

Wij gaan graag een duurzame relatie met je aan.  Daarom delen wij het financierings­traject op in vijf fases.

Fase 1: Intake Financieringsaanvraag

Fase 2: Quick scan

U bent op zoek naar een financiering voor een van uw ondernemerswensen. Wellicht weet u helemaal tot in de puntjes hoeveel u nodig heeft en op welke manier u dat gaat regelen. Het kan ook zijn dat u nog helemaal niet weet waar u aan toe bent en welke mogelijkheden er zijn. Middels de Quick scan ontvangt een snel een overzicht of u in aanmerking komt voor de gewenste financiering en of het de moeite waard is om een financieringstraject in te gaan.

De scan geeft een indicatie aan of het en wat er mogelijk is, uiteindelijk is financieren altijd maatwerk en zijn er meer gegevens nodig om een financiering aan te vragen en in te regelen.

De Quick scan starten

Waarom moet u uw gegevens invullen? Na het invullen van de Quick Scan willen wij graag contact met u op kunnen nemen om met u de financieringsbehoefte door te spreken en om gezamenlijk te bekijken welke dienstverlening het beste bij u past. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld.

Fase 3: opstellen financieringsaanvraag 

Uw financieringsaanvraag vereist vaak een uitgebreide onderbouwing. Wij stellen het financieringsmemorandum vanzelfsprekend voor u op.

Fase 4: Benaderen van geldverstrekkers

Wij vragen voor u offertes aan bij de gekozen geldverstrekkers. Elke vorm van financieren is mogelijk, zowel bij uw huisbank als alternatieven.

Fase 5: Afronding

Verschillende offertes van financiers uitwerken voor u als relatie en met u tot een voor u zo gunstig mogelijke keuze te komen

Scroll to Top