Tarieven

Financiering is maatwerk. Voor elke financieringsvraag bij Finanwijzer is een passend begeleidingstraject. We bieden verschillende opties.

Optie 1

No cure no pay

U betaalt ons als opstart-fee een klein bedrag, afhankelijk van de complexiteit van uw financieringsaanvraag. Vervolgens betaalt u ons alleen als wij uw financiering succesvol afsluiten. Vooraf bespreken wij welke uitgangspunten en doelstellingen betekenen dat de financieringsaanvraag succesvol is afgesloten. U komt dus nooit voor verrassingen te staan.

Optie 2

Digitaal advies voor kredietaanvragen tot € 75.000

De ervaring leert, dat sommige ondernemers graag zelf een deel van de financieringsaanvraag oppakken. Hiervoor hebben wij een nieuw product ontwikkeld: digitaal advies. Doordat u een deel van de werkzaamheden zelf uitvoert, kunnen wij de financieringsaanvraag voor een lager bedrag voor u in orde maken.

Zo werkt digitaal advies

Na betaling van een bedrag van € 250 krijgt u toegang tot het Finanwijzer Financieringsplatform.  Hier bereidt u zelf uw financieringsaanvraag voor, bijgestaan door een van de financieringsspecialisten van Finanwijzer. Wij onderhouden voor u de contacten met de financiële instellingen en helpen u bij het maken van de beste keuze uit de aangeboden offertes. Wij werken op basis van exclusiviteit, wat inhoudt dat wij de contacten onderhouden met de financiers, ook als dat uw huisbank is.

Beginnen met de Quick scan

Om de haalbaarheid van de financiering zo goed mogelijk in te schatten en de kosten voor u als ondernemer te beperken starten wij het traject met een Quick scan. Op basis van de aangeleverde gegevens doen wij hiermee een eerste toets met betrekking tot de haalbaarheid van de gevraagde financiering. De kosten van de Quick scan bedragen € 100.

Als onze bevindingen positief zijn en wij in overleg met u besluiten de financieringsaanvraag verder uit te werken dan kiest u uit een van onze mogelijkheden, afhankelijk van de begeleiding die u van ons verwacht.

Digitaal advies geeft u de vrijheid om deels zelf uw financieringsaanvraag te regelen. Dit geeft de volgende voordelen:

  • U bent zelf betrokken bij de aanvraag via ons financieringsplatform.
  • Door onze instructie wordt u op eenvoudige wijze door de voorbereiding van de financieringsaanvraag geleid.
  • U ontvangt snel passende offertes bij uw financieringsbehoefte.
  • De financieringsspecialisten van Finanwijzer onderhouden de contacten met de financiële instellingen en helpen u bij het maken van de beste keuze uit de aangeboden offertes.
  • De opstartkosten bedragen € 150 en de succes-fee € 700. De totale kosten bedragen € 950, ongeacht de hoogte van een eventueel verkregen financiering.

Optie 3

Uurtarief

De door ons gewerkte uren die wij aan de financieringsaanvraag besteden berekenen wij aan u door, ongeacht of de financieringsaanvraag succesvol wordt afgerond.

Optie 4

Strategische Financieringsbegeleiding in de periode na verstrekking financiering

Steeds meer financiers eisen dat de leningnemer hen periodiek op de hoogte houdt van de status van het bedrijf. Hierbij helpen we u graag gedurende de looptijd van de financiering. Dit gaat op abonnementsbasis en tegen een maandelijkse fee. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Uw voordelen:

  • We helpen u bij de leningsadministratie of nemen deze desgewenst helemaal uit handen.
  • U heeft periodiek inzicht in de financiële situatie van uw bedrijf aan hand van de jaarcijfers.
  • We onderhouden contact met uw accountant over het aanleveren van de jaarcijfers aan de bank.
  • Advies en ondersteuning bij onderhandeling over aanpassing van de bestaande financieringsvoorwaarden naar een marktconforme situatie.
  • Transparante prijsstelling.
Scroll naar boven