Bedrijfsovernames

Bent u aan het oriënteren op een bedrijfsovername? Wilt u uw bedrijf verkopen of bent u juist op zoek naar een passend bedrijf om te kopen? Heeft u geen opvolger, overweegt u een Management Buy in (MBI) of bent u  vanuit strategisch oogpunt op zoek naar uitbreiding. Finanwijzer schakelt u in als u van plan bent om een bedrijf aan te kopen of juist overweegt om uw bedrijf te verkopen.

De koop of verkoop van een onderneming heeft vaak grote impact, niet alleen financieel, maar ook emotioneel. Vooral als het een overname binnen de familie betreft. Samen met u maken we een plan voor de toekomst. We begeleiden u op financieel en persoonlijk vlak en bepalen de waarde van de onderneming.

Dit is een intensief traject, waarbij er allerlei partijen betrokken zijn en het van groot belang is dat er een groot netwerk is van geschikte partijen voor de aan- of verkoop van het bedrijf. Daarom is het belangrijk om Finanwijzer als deskundige in te schakelen. Daar waar nodig schakelen wij specialisten uit ons netwerk in.

Daarnaast heeft Finanwijzer een groot netwerk van potentiële kandidaten voor bedrijfsovernames en ondersteunen u op basis van de volgende stappen.

Scroll to Top