Kredietverzekeren

Kredietverzekeren

De beste en/of snelgroeiende ondernemingen dekken het risico van hun debiteuren af. Niet alleen het risico, maar ook de spreiding van betaling. Zo zijn zij minder afhankelijk van hun debiteuren en kunnen ze hogere financieringen krijgen tegen betere voorwaarden. Hierdoor kunnen ze makkelijker zonder risico’s verdere groei van hun bedrijf realiseren.

Wat is een kredietverzekering?

Een kredietverzekering verzekert openstaande facturen van klanten. Zodra klanten niet kunnen betalen, draait de verzekering op voor de kosten. Een kredietverzekering kan worden afgesloten per transactie, per debiteur, per land en voor de totale omzet.

Deze ‘omzetverzekering’ is de meest uitgebreide kredietverzekering. Hierbij wordt de gehele omzet verzekerd tegen het niet-betalen door klanten. In ruil voor een goed gespreide portefeuille kan een verzekeraar vaak een aantrekkelijke premie aanbieden

Door gebruik te maken van onze business partners hebben wij toegang tot een groot netwerk van nationale en internationale banken en verzekeraars. Hierdoor kunnen wij altijd de beste deal realiseren. Vaak zien we dat het veel interessanter is om een kredietverzekering te combineren met andere financieringsvormen.

In een grondige en vrijblijvende intake stemmen we af op uw concrete situatie om te komen tot de meest passende kredietverzekering c.q. financieringsvorm. Omdat wij met alle NL banken werken, zijn we 100% onafhankelijk en kunnen wij u de beste deal geven!

Scroll naar boven